Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Blogger_Importer has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/eyekit.com.tr/httpdocs/wp-content/plugins/blogger-importer/blogger-importer.php on line 44
Gözlüklere veda edebilirsiniz - Eyekit Göz Egzersizleri

Gözlüklere veda edebilirsiniz

Evde, ofiste, seyahatte kendi başınıza çalışarak gözlüklerden kurtulun.

Eyekit veya Eyekid bir mucize değil, başarısı kanıtlanmış bir egzersiz programıdır. Ne yazık ki Türkiye’de pek bilinmez.

Recovering Eyesight, eye yoga, Bates method gibi anahtar kelimeleri youtube, google ve hatta amazon.com gibi sitelerde arattığınızda karşınıza binlerce farklı seçenek çıkacaktır. Bunların bağlantılarını ayarladık. Lütfen inceleyin.

Aslında en az 15 yıldır ülkemizde Bates ve Norbekov yöntemi eğitimleri verilmektedir. Yoga eğitmenlerinin çoğunun ders sonlarında yoga göz egzersizleri yaptırdıkları da zaten bilinen bir başka gerçektir. Özetle, “şimdi nereden çıktı bu” diyebileceğiniz egzersizler yeni şeyler değil. Sıkça sorulan sorular bölümüne bakabilirsiniz.

Eyekit eğitim setleri ile görme kusurlarını geriletmiş ve gözlüklerden kurtulmuş pek çok kişi olduğunu biliyor muydunuz? 2015 yılından itibaren Eyefit eğitimleri, 2017 yılından itibaren Eyekit ve Eyekid eğitim setlerimizle sizleri daha net bir dünya ile buluşturuyoruz.

Göz kürenizi(sklera veya göz akı), kirpik altı kaslarınızı, yüz, boyun, omuz, sırt kaslarınızı gevşetmeyi öğreneceğiniz, göz merceğinizin yakın uzak uyumlarına(akomodasyon) yardımcı olacak egzersizleri siz de öğrenin, çevrenize öğretin. Doğru nefes aldıkça, stresi yönetmeyi öğrendikçe görüşünüz de düzelmeye başlayacaktır.